Ajánlataink

Húsvét

14950 Ft-tól


A Húsvéti csomag tartalma: 3 éjszaka szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, gyermek vendégeinknek húsvéti bekészítés, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata.

Részletek »

Majális

14950 Ft-tól


A Majális csomag tartalma: 3 éjszaka szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata.

Részletek »

Pünkösd

14950 Ft-tól


A Pünkösdi csomag tartalma: szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata.

Részletek »

Auguszus 20.

16100 Ft-tól


Az Augusztus 20 csomag tartalma: szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata.

Részletek »

Október 23. hétvége

14950 Ft-tól


Az Október 23. csomag tartalma: szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata.

Részletek »

Nyár eleji pihenés

10725 Ft-tól


Csomagár: 42.900 Ft/ 2 fő/ 2 éj Teljes ellátással! A csomag tartalma: • szállás 2 éjszakára 2 felnőtt részére standard szobában • a felnőttek részére személyenként 1 db Városi strandfürdő belépő • svédasztalos reggeli • svédasztalos vacsora • köztes napon ebéd a szálloda...

Részletek »

Karácsony

11000 Ft-tól


szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, gyertyafényes ünnepi vacsora, a felnőttek részére egy 2.500 Ft értékű masszázskupon személyenként, délutáni ingyenes tea vagy kávé aprósüteményekkel, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata és szállodai köntös bekészítés.

Részletek »

Family napok

11200 Ft-tól


szállás, fogadó ital, félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora), a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata, köntös bekészítés. Minimum 4 éjszaka foglalása esetén a felnőttek részére egy 2.000.-Ft értékű masszázskupon személyenként ingyenes reumatológia szakvizsgálat, és a gyógykezelésekhez...

Részletek »

Gyógyító hétköznapok

9300 Ft-tól


szállás, fogadó ital, félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora), ingyenes reumatológiai szakvizsgálat, belépő a hajdúszoboszlói városi gyógyfürdőbe a gyógykezelést igénybe vevők részére, a kezelések napjain, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata és szállodai köntös bekészítés....

Részletek »

Egy hét az Aurum Family-ben

10200 Ft-tól


szállás, fogadó ital, félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora), ingyenes reumatológiai szakvizsgálat, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata, szállodai köntös bekészítés. A csomaghoz TB által támogatott gyógykezelések a jogszabályban meghatározott minimális térítési díj...

Részletek »