Ajánlataink

Március 15. hétvége

44850 Ft-tól


A Március 15. csomag tartalma: 3 éjszaka szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata.

Részletek »

Húsvét

44850 Ft-tól


A Húsvéti csomag tartalma: 3 éjszaka szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, gyermek vendégeinknek húsvéti bekészítés, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata.

Részletek »

Majális

44850 Ft-tól


A Majális csomag tartalma: 3 éjszaka szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, a felnőttek részére egy 2.000 Ft értékű masszázskupon személyenként, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata.

Részletek »

Pünkösd

44850 Ft-tól


Részletek »

Karácsony

39000 Ft-tól


szállás, fogadó ital, svédasztalos reggeli és vacsora, gyertyafényes ünnepi vacsora, a felnőttek részére egy 2.500 Ft értékű masszázskupon személyenként, délutáni ingyenes tea vagy kávé aprósüteményekkel, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata és szállodai köntös bekészítés.

Részletek »

Adventi készülődés

11200 Ft-tól


Kezdje az adventi készülődést pihenéssel! Szállodánk különleges ajánlata keretében 2017.11.01-től 2017.12.23-ig a "Family napok" csomagárunkból 15% kedvezményt biztosítunk közvetlen (honlapunkon keresztül online) foglalás esetén!

Részletek »

Family napok

11200 Ft-tól


szállás, fogadó ital, félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora), a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata, köntös bekészítés. Minimum 4 éjszaka foglalása esetén a felnőttek részére egy 2.000.-Ft értékű masszázskupon személyenként ingyenes reumatológia szakvizsgálat, és a gyógykezelésekhez...

Részletek »

Gyógyító hétköznapok

9300 Ft-tól


szállás, fogadó ital, félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora), ingyenes reumatológiai szakvizsgálat, belépő a hajdúszoboszlói városi gyógyfürdőbe a gyógykezelést igénybe vevők részére, a kezelések napjain, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata és szállodai köntös bekészítés....

Részletek »

Egy hét az Aurum Family-ben

10200 Ft-tól


szállás, fogadó ital, félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora), ingyenes reumatológiai szakvizsgálat, a szálloda szaunájának és gőzkamrájának használata, szállodai köntös bekészítés. A csomaghoz TB által támogatott gyógykezelések a jogszabályban meghatározott minimális térítési díj...

Részletek »