Hotel Aurum Family**** "A" - 4200 Hajdúszoboszló,Mátyás király sétány 1.

Ajándékutalvány

Nem tudja, mit ajándékozzon szeretteinek? Szerintünk nincs jobb, a gondtalan pihe­nésnél! Így szállodáinkba előre kiválasztott idő­pontra, hosszabb idő­tartam­ra szóló, vagy akár meg­határo­zott névértékű utalványt is tud vásárolni!

Hogy az öröm felhőtlen legyen, ajándékozzon pihenést! A vásárlás menete nagyon egyszerű, a megajándékozottnak pedig semmi dolga sincs, csak kiválasztani a megfelelő időpontot és a foglalást követően már érkezhet is hozzánk! Az ajándékozás fényét pedig egy névre szóló ajándékutalvánnyal emeljük.

Több féle utalvány típus közül választhat:

már 59 000 Ft-tól
Évindító "Aurum Family" pihenés ajándékba hétköznapokon

Évindító feltöltődéshez ajánljuk: ajándékozzon frissítő télűző, melengető tavaszi pihenést Szeretteinek.

már 62 000 Ft-tól
Évindító "Aurum Family" pihenés ajándékba hétvégéken is

Évindító feltöltődéshez ajánljuk: ajándékozzon frissítő télűző, melengető tavaszi pihenést Szeretteinek masszázsutalvánnyal.

már 20 000 Ft-tól
Értékutalvány

Értékutalványaink tökéletes meglepetést jelentenek, hiszen a kiállítástól számított 1 évig a szálloda bármely szolgáltatására felhasználhatók.

I. Időtartam alapján:

1.) Kiválasztott időpontra szóló:

Ha valamilyen jeles esemény kapcsán az időpontot is kiválasztotta, esetleg azzal szeretné meglepni az ünnepeltet, hogy szállodánkban tölti a születésnapját vagy házassági évfordulóját, akkor van lehetőség az Ön által kiválasztott időpontra szobát foglalni.

2.) Időtartamra szóló:

Sokszor érdemesebb úgy ajándékozni, hogy az ünnepeltre bízzuk az időpontválasztást, így akkor tudja igénybe venni az ajándék pihenést, amikor ez neki a legalkalmasabb. Ez szólhat csak a kiválasztott szezonra (pl. előszezonra vagy csak utószezonra), ekkor csak a szezonban érvényes árat kell kifizetni. Vagy szólhat hosszabb időtartamra (maximum 1 évre), amikor a főszezoni áron van lehetőség megvásárolni az utalványt és a vendég dönti el, hogy nyáron szeretne ellátogatni szállodánkba vagy éppen a főszezonon kívül.

II. Érték alapján:

1.) Meghatározott csomagra szóló:

Ha valamilyen jeles esemény kapcsán az időpontot is kiválasztotta, esetleg azzal szeretné meglepni az ünnepeltet, hogy szállodánkban tölti a születésnapját vagy házassági évfordulóját, akkor van lehetőség az Ön által kiválasztott időpontra szobát foglalni.

2.) Meghatározott névértékű utalvány:

Előfordulhat, hogy Önnek egyik csomagunk ára sem egyezik azzal az összeggel, melyet Ön ajándékba szeretne adni. Ilyen esetben ajánljuk figyelmébe a meghatározott névértékű utalványt. Ekkor Ön dönti el, hogy milyen összeget szán az ajándékra és mi az Ön által befizetett összegről állítunk ki utalványt. Ezt a vendég bármelyik csomagajánlatunkra és szolgáltatásunkra felhasználhatja az utalvány értékéig, az esetleges többlet költséget pedig a helyszínen tudja rendezni.

III. Egyéb szolgáltatások

Nagyszerű ajándék lehet egy 2 főre szóló vacsora vagy masszázs is. Csak határozza meg, hogy milyen értékű vacsorára gondolt vagy válassza ki az Önnek tetsző masszázst! Természetesen itt sem jelent akadályt, hogy a vendég döntse el a neki leginkább megfelelőt, így ez esetben is van lehetőség meghatározott értékben utalványt vásárolni.

Az ajándékutalvány vásárlás menete:

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb utalvány típust! Az egyeztetésben természetesen készséggel segítünk! Kérjük e-mailben megrendelni az utalványt, megadni a megajándékozott(ak) nevét valamint a számlázási címet, melyre a számlát kiállíthatjuk a befizetést követően. Ezután megküldjük Önnek a befizetéshez/átutaláshoz szükséges banki adatainkat. Kérjük, a gördülékeny ügyintézés érdekében jelezze, ha a befizetés megtörtént és már küldjük is az utalványt valamint a számlát Önnek postai úton az Ön által megadott adatok alapján. Ha közel van az átadás dátuma, akkor sincs gond, kérésére az utalványt e- mailben is el tudjuk küldeni.

És hogy megkönnyítsük a döntést, amennyiben a megajándékozott nyugdíjas, az utalványt születésnapjára vagy nászajándékba kapja, 10 % kedvezményt biztosítunk a csomagárból szállodai szoba foglalása esetén! (névértékes vásárlásra nem vonatkozik!)

Forduljon hozzánk bizalommal a kiválasztott szálláshely elérhetőségei egyikén!

Aktuális programajánló

Tokaji borozó
Prémium Zóna - Hungarospa
Élményfürdőzés az Aqua-Palace-ban
Szabadtéri Fitnesz Park
Dragon Paintball

Testvérszállodáink és kiemelt partnereink
Hajdúszoboszlón

Hotel Aurum

Impozáns wellness szálloda 200 méterre a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőtől

Park Hotel Ambrózia

Háromcsillagos szálloda, családias szolgáltatásokkal

Aqua Line Apartmanház

Önellátó apartmanok csendes környéken, a Hungarospa közelében

Angyal Panzió

Frissen felújított családias panzió, hangulatos Tokaji borozóval

Admirális Panzió

Hajdúszoboszló központjában, egész évben nyitva tartó panzió